Deze website is geschreven in het Nederlands.

Ontstaan

Als ambachtelijke fabrikant van pelletkachels zijn wij trots op onze unieke en kwalitatieve producten. Onze pelletkachels worden met de grootste zorg en aandacht voor detail gefabriceerd, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur vormen. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waardoor al onze kachels voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Kies voor een pelletkachel van ons bedrijf en geniet van een comfortabele, duurzame en verantwoorde warmtebron.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze klanten een uitstekende service te bieden, zodat zij altijd tevreden zijn en blijven met hun aankoop.


Voorstelling bedrijf 


Sinds 1995 zijn we actief als “kleine zelfstandige” met een eenmanszaak , tot wij in Oktober 2011 gestart zijn als Ebvba Cosdep Benelux .

Steeds is de tevredenheid van de klanten onze grootste zorg en troef geweest .

Toen de fabrikant van pelletkachels de productie stopzette kwam de na-service in het gedrang . Ons doel was dat elke klant tevreden bleef en we zijn dadelijk op zoek gegaan naar een oplossing voor wisselstukken van de verkochte pelletkachels . Dat bleek een grote investering en een nog grotere aanpak, maar er is verder gewerkt als een sneltrein. Na 6 maanden hadden we een oplossing. We hebben een volledige productie van pelletkachels ontwikkeld, waarbij de realisatie in de regio gebeurt.

Pro915 pelletkachel was geboren!

 Waarom IN Belgie produceren!


Een vraag die velen zich stellen. Wij denken vooral aan duurzaamheid van het product, impact op het milieu, kwaliteit en na-service!

We willen zeer snelle levering en kwaliteit van alle onderdelen garanderen.

Waarom zouden we werkgelegenheid uit handen geven? De weerslag van de uurlonen in ons land verbleekt bij de kwaliteit en service die we kunnen bieden.

Belgische kachelbouwers staan ook hoog aangeschreven in het buitenland.

We zijn er trots op dat we reeds bekroond zijn met het HIB Label en met het label van Erkend Ambachtsman.

Dat werd ons uitgereikt voor innovatie, kwaliteit, creatie, duurzaamheid en het manuele aspect van onze toestellen.

Reputatie van Pro Pelletkachels?


Vraag dit aan onze klanten !


Wij gaan enkel voor het beste !

Kwaliteit van onze pellet kachels ?

Door onze jaren ervaring als technieker en goed geluisterd te hebben naar onze klanten hebben wij het beste van het beste uitgekozen. Zonder kosten te besparen op gebruikte materialen ! En de best mogelijke pelletkachel op de markt gebracht !

Persoonlijke aanpak en Service, Daar sta Ik voor!

pelletkachels mario

Pelletkachel 915 PRO

 


 
Onze pelletkachels voldoen aan de strenge CE norm 2021 .

De uitstoot van fijn-stof is namelijk maar 16 mg/Nm , wat vastgesteld is door een extern controlelabo, erkend door de Vlaamse overheid .

De pelletkachel is zo ontwikkeld dat het voor de eindgebruiker makkelijk en binnen garantie mogelijk is om zelf het jaarlijkse onderhoud  uit te voeren , PRO915 pelletkachel is onderhoudsvriendelijk door de snel uitneembare brandkamer .

Het bedieningspaneel is eenvoudig in gebruik  en overzichtelijk te bedienen . Het warmte-opbrengstrendement van onze Pelletkachels is 87.4%. En het elektrische verbruik is zo laag.  Dat het A+ label opleverde van ECO-design .

 CE norm 2021

Pelletkachel

Robuust     

Ontworpen